zaterdag 1 november 2014

VeganChallenge; 2e helft

Zaterdag 18 oktober: tahoe met hoisinsaus, roergebakken paksoi, komkommersalade, pandanrijst

 


Zondag 19 oktober: paddenstoelenrisotto met edelgistvlokken, salade van peultjes en sugar snaps met hazelnoot, paddenstoelen met walnoot.

 


Maandag 20 oktober: tomatensoep (geen foto)

Dinsdag 21 oktober: Symposium: broodjes

Woensdag 22 oktober: misosoep

 


donderdag 23 oktober: Koreaanse groentenschotel, tahoe met hoisinsaus; groot protest van mijn echtgenote.

 

vrijdag 24 oktober: roerbak van tahoe, paksoi en taugé, met miso. Soba noedels. Zelfde ingrediënten als woensdag; andere bereiding, andere texturen, ander gerecht.

 


zaterdag 25 oktober: Sayur lodeh en een sambel goreng van tahu en peteh met rode rijst. (emping, rempejek, frietjes en pinda's)

 


zondag 26 oktober: aloo gobi, Anglo-Indian dal, rode rijst, dadel-tamarinde chutney en mangochutney, pyaz pakora, ananas

 


maandag 27 oktober: Restjes: de dal, samosa’s van de aloo gobi, pappadums, komkommersalade.

 


 

 dinsdag 28 oktober: een vergadering (die niet doorging): broodjes.

woensdag 29 oktober: mercimek çorbasi met libanees brood.

 


donderdag 30 oktober: Spaghetti met rucola en edelgistvlokken, salade van sugarsnaps en peultjes met walnoot en champignonspiesjes (beslag van ½ bloem /  ½ maïzena, bakpoeder, zout en tijm) Toe stoofperen uit de WECK

 
 


vrijdag 31 oktober: Restjes: mercimek çorbasi, Libanees brood, pappadums, onion bhajis, dadel-tamarindechutney, ananas uit de WECK.

 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten